Із ювілеєм, Олексію Гавриловичу!

Сьогодні 90 років святкує Захарченко Олексій Гаврилович, фундатор Миколаївського національного аграрного університету, почесний професор, кандидат економічних наук, доцент кафедри готельно-ресторанної справи та організації бізнесу Навчально-наукового інституту економіки та управління МНАУ.
Олексій Гаврилович увійшов в історію аграрної освіти, як один із фундаторів закладу вищої освіти Півдня України – Миколаївського сільськогосподарського інституту, нині Миколаївського національного аграрного університету. 

Ректорат університету привітав ювіляра із знаменною датою. 
Шановний Олексію Гавриловичу!
Науковці та освітяни Миколаївщини з Вашим ім’ям пов’язують найкращі якості науковця-дослідника, громадського діяча, поширювача успадкованих духовних цінностей і новітніх здобутків у галузі економіки. Висловлюємо Вам подяку за титанічну інтелектуальну, організаторську, просвітницьку працю, яка відображає притаманне Вам чуття єдиної університетської родини і глибоку любов до рідної домівки, до благословенного південного краю з його казковою природою, неповторними людьми, унікальними чорноземами й розкішними степами. Багато для нього зробили Ви своєю особистою науковою діяльністю.
Почуття глибокої поваги викликає той безперечний факт, що все свідоме життя Ви віддаєте свої знання і практичний досвід справі служіння Батьківщині, щедро ділитися ними зі студентської молоддю, виховуєте у неї кращі людські риси: високоморальність, чуйність, доброту і гуманність.
Велика вдячність Вам за це!
Бажаємо Вам міцного здоров’я, творчої наснаги, відмінного настрою на многії і благії літа!




вітання, ректор МНАУ, ректорат університету

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget