Фахова дискусія про шкільну освіту

29.02.2020 року доцент кафедри методики професійного навчання Миколаївського національного аграрного університету Веліховська Алла Борисівна взяла участь у програмі «Контраргумент» на ТРК «Нис-ТВ».
Фахова дискусія про шкільну освіту, започаткована Ярославом Індіковим на «Контраргументі – випереджальний крок назустріч можливим ризикам у сфері законодавчих ініціатив.
Обговорили не тільки фабули законопроєкту «Про повну загальну середню освіту», серед яких є критичні (в прикінцевих положеннях скасовують набір до 1-их класів шкіл-інтернатів санаторного типу, контракти вчителів пенсійного віку), так і революційні (оплата праці, стандарти, вимоги до якості освіти здобувачів та педагогічних працівників).
Важлива складова розмови – питання підготовки до ЗНО, вступної кампанії, діяльності опорних закладів, доступності, якості роботи місцевих чиновників від освіти, дії яких викликають чергові занепокоєння (нездатність освоїти та звітувати про використання освітньої субвенції) та критику (електронні підручники).






інженерно-енергетичний факультет, кафедра методики професійного навчання

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget