Урочиста подія на обліково-фінансовому факультеті – вручення дипломів магістрам!

21 лютого 2020 року в урочистій залі відбулося вручення дипломів магістрам з обліку і оподаткування! З привітальним словом до магістрів звернувся перший проректор, професор Бабенко Дмитро Володимирович! Отримала дипломи магістрів з обліку і оподаткування 91 особа, у тому числі 6 осіб отримали дипломи з відзнакою.
Слова подяки університету лунали від випускників-магістрів Михайлюка Владислава, Браславської Інни:  «Від колективу магістрів з обліку і оподаткування хочемо щиро подякувати ректорові університету, академіку Шебаніну В’ячеславу Сергійовичу, усім науково-педагогічним працівникам, кафедрам, структурним підрозділам, співробітникам університету і усім тим, хто надає можливість розвиватися університету, створює умови для навчання й професійного зростання. Хочемо висловити подяку Ларисі Анатоліївні, яка завжди знаходила можливості підтримати усіх нас. Дякуємо університету! Бажаємо процвітання. Ми будемо реалізовувати отримані знання й завжди з теплом згадувати Миколаївський національний аграрний університет».
Від редакції газети «Все про бухгалтерський облік» було відмічено й нагороджено завідувачів випускових кафедр за високий професіоналізм, сумлінну працю та високі досягнення у професійній діяльності.
Редакцією газети «Все про бухгалтерський облік» було відмічено випускників, які отримали найвищі результати у навчанні за освітнім рівнем магістр, з-поміж яких:
Михайлюк Владислав 
Кухта Маргарита 
Медвінська Дар’я 
Рудиченко Марина 
Христенко Тетяна 
Хамчич Ксенія.
До випускників звернулася декан обліково-фінансового факультету, професор Вишневська Ольга Миколаївна: «Шановні випускники, дозвольте подякувати керівництву університету, усім науково-педагогічним працівникам й співробітникам університету, батькам за їхній внесок у результат вашого навчання в університеті. Щира подяка Ларисі Анатоліївні та усім структурним підрозділам університету. Дозвольте подякувати усім Вам, за те, що усі ви обрали Миколаївський національний аграрний університет для професійного й особистісного зростання. Маю надію, що кожен з Вас досягне поставленої мети! Будьте щасливими, здоровими, бережіть своїх рідних, створюйте прекрасне, пам’ятайте про краще, не тримайте поганого, будьте щирими, любіть своє життя й себе у ньому! Щасливої Вам усім долі! Ви усі є частина університету назавжди».
































Деканат обліково-фінансового факультету

обліково-фінансовий факультет, вручення дипломів

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget