Із Днем Святого Валентина, дорогий університете!

Традиційно до Дня Святого Валентина у Миколаївському національному аграрному університеті відбулася низка заходів. Зранку представники студентського самоврядування від імені всієї студентського молоді університету зізналися у коханні найкращому ректорові В’ячеславу Сергійовичу Шебаніну.




Підтримуючи добру традицію, студентська молодь Миколаївського національного аграрного університету з радістю та ентузіазмом долучилася до проведення благодійного ярмарку . Цього дня активна молодь запрошувала всіх бажаючих купувати власноруч приготовані смаколики – випічку, цукерки, тістечка тощо.Студентська молодь усіх факультетів університету проявила неабиякий творчий підхід під час приготування найсмачніших кулінарних виробів.Усі зібрані кошти будуть направлені на єдину благородну справу – допомогу потребуючим. 













































Не обійшлося й без святкового концерту, на який було запрошено усіх науково-педагогічних працівників, співробітників та студентів університету. Як завжди у святковій актовій залі не було меж яскравим барвам студентських талантів.







Дякуємо усім учасникам та організаторам заходів за таку чарівну атмосферу кохання, яка полонила цього дня університет.

День Святого Валентина, студентське самоврядування мнау, благодійна діяльність

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget