Зустріч із учнями ЗОШ № 11

Нещодавно студентський декан інженерно-енергетичного факультету Анастасія Демченко зустрілася із учнями ЗОШ №11. Цю школу вона закінчила із золотою медаллю у 2018 році. У співбесіді Анастасія поділилася враженнями від студентського життя, розповіла школярам про особливості навчального процесу у закладах вищої освіти, культурно-виховну та спортивно-масову роботу у Миколаївському національному аграрному університеті.
Разом із Анастасією школу відвідав старший викладач кафедри методики професійного навчання Курепін Вячеслав Миколайович. Гості зосередили увагу школярів на перспективах подальшого працевлаштування за спеціальностями факультету, розповіли про випускників, які вже не один рік успішно працюють на підприємствах. 
Було надано інформаційні матеріали про спеціальності, за якими здійснюється підготовка студентів у Миколаївському національному аграрному університеті. Ми із радістю і надалі готові допомагати випускникам загальноосвітніх навчальних закладів м. Миколаєва, які потребують підтримки і кваліфікованої допомоги у власному професійному виборі.




інженерно-енергетичний факультет, студентське самоврядування мнау, профорієнтаційна робота

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget