Відбувся «круглий стіл» із питань дуального навчання

11-13 грудня 2019 року в місті Одеса, делегація з Миколаївського НАУ, за фінансової підтримки Українського проекту бізнес-розвитку плодоовочівництва, взяла участь у роботі «круглого столу» на тему «Агроінтернатура: досвід та напрями вдосконалення».
Учасники заходу обмінялися напрацюваннями із питань організації дуального навчання в Миколаївському національному аграрному університеті, Сумському національному аграрному університеті, Одеському державному аграрному університеті та Херсонському державному аграрному університеті. Обговорили питання щодо удосконалення проведення агроінтернатури, основні проблеми її організації та шляхи їх вирішення у межах реалізації Українського проекту бізнес-розвитку плодоовочівництва.
Окрім «круглого столу» агроінтерни мали змогу взяти участь у діловій бізнес-грі «Фреш-Біз» і відвідати з екскурсією фермерське господарство «Пан Білан». Це сучасне господарство, яке займається вирощуванням різних видів салатів і квітів.
Учасниця «круглого столу», здобувач вищої освіти третього курсу факультету агротехнологій Тетяна Кауль зазначила: «Практичний досвід для студента після закінчення університету – це запорука успіху на ринку праці, без нього працевлаштуватись достатньо важко».
Здобувач вищої освіти третього курсу обліково-фінансового факультету Крістіна Олейніченко, характеризуючи програму агроінтернатури, зауважила: «Завдяки дуальному навчанню, кожен студент має можливість працювати та використовувати свої знання, навички та вміння в роботі, а також здобувати досвід, який в майбутньому буде дуже корисним. А, найголовніше, таке поєднання теоретичних знань, отриманих в університеті та практичних вмінь, засвоєних на підприємстві, позитивно впливає на результати успішності у навчанні та підвищує професійну компетентність».
Учасники «круглого столу» висловили слова подяки ректорату університету та Українському проекту бізнес-розвитку плодоовочівництва за надану можливість самовдосконалюватися та отримувати безцінний досвід, досягати нових звершень та результатів для реалізації себе як справжніх кваліфікованих працівників, які в майбутньому зроблять вагомий внесок у розвиток аграрного сектору економіки України.









Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget