Перевірка виконання правил пожежної безпеки у гуртожитку №3

24.12.2019 року студентське самоврядування інженерно-енергетичного факультету перевірило виконання правил пожежної безпеки мешканцями та адміністрацією гуртожитку №3 Миколаївського національного аграрного університету, житлово-побутові умови, організацію культурно-виховної роботи і дозвілля, дотримання здобувачами вищої освіти Правил внутрішнього розпорядку у гуртожитку, підтримку чистоти і порядку у своїх кімнатах та місцях загального користування.
Під час перевірки було звернено увагу на дотримання здобувачами вищої освіти санітарних норм, використання приміщень за призначенням, правил безпеки під час користування електричними, газовими та іншими приладами, користування меблями та інвентарем жилих приміщень. Була проведена роз'яснювальна робота з метою попередження правопорушень та порушень правил внутрішнього розпорядку, пожежної безпеки.
Дбайливе ставлення до майна гуртожитку, гідні умови проживання, заощадливе витрачання тепла, електроенергії, газу і води здобувачами вищої освіти інженерно-енергетичного факультету робить гуртожиток №3 рідною оселею для студентської молоді. 







інженерно-енергетичний факультет, студентське самоврядування мнау, виховна робота

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget