Миколаївський національний аграрний університет зустрів гостей із Херсонського обласного ліцею

19 грудня 2019 року до Миколаївського національного аграрного університету завітали учні 11-х класів Херсонського ліцею Херсонської обласної ради.
В актовій залі університету наших гостей привітав ректор академік Шебанін В.С. Він презентував основні досягнення університету та наголосив на тому, що у Миколаївському національному аграрному університеті завжди раді активній молоді, яка прагне досягнути успіхів у житті. 
Приємним «дарунком» до Дня Святого Миколая для учнів Херсонського ліцею стало вручення дипломів переможцям Всеукраїнської олімпіади для майбутніх вступників Миколаївського НАУ. Ректор університету академік Шебанін В.С. та голова оргкомітету олімпіади професор Бабенко Д.В. вручили дипломи І, ІІ та ІІІ ступенів із дисциплін «Математика» та «Біологія», наголосивши, що це досягнення учнів ліцею є закономірним та вагомим кроком вперед на шляху до якісної вищої освіти. Таким чином, згідно з Правилами прийому до Миколаївського НАУ в 2020 році для 12 переможців олімпіади із Херсонського обласного ліцею буде додатково нараховуватися до 20 балів до конкурсного рейтингу вступника.
Під час екскурсії Миколаївським національним аграрним університетом наші гості відвідали різні факультети та кафедри, спеціалізовані навчальні лабораторії, тренінговий центр, спортивну залу, приймальну комісію. У Центрі громадського харчування на гостей університету чекав смачний обід. 
Гостинність та невимушена атмосфера спілкування наших гостей зі студентами та науково-педагогічними працівниками університету сприяли тому, щоб допомогти учнівській молоді Херсонського обласного ліцею визначитися із майбутньою професією, адже її вибір є одним із найважливіших і, водночас, одним із найскладніших рішень у житті людини.
Ректорат Миколаївського національного аграрного університету висловлює щиру подяку директору Херсонського обласного ліцею заслуженому працівнику освіти України Рябусі М.І. за організацію приїзду випускників закладу. Сподіваємося, що ця поїздка залишиться приємною пам’ятною подією в їхньому житті.
Бажаємо випускникам Херсонського обласного ліцею успіхів у складанні зовнішнього незалежного оцінювання та запрошуємо до великої родини Миколаївського національного аграрного університету!
















Декан факультету довузівської підготовки
 І.М. Марценюк

профорієнтаційна робота, факультет довузівської підготовки

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget