Зустріч координаторів проєктних команд-переможців конкурсу Програми Еразмус+ Жан Моне в Брюсселі


18 листопада 2019 р. в м. Брюссель, Бельгія відбулась зустріч координаторів проєктних команд-переможців конкурсу Програми Еразмус+ Жан Моне з країн-членів і партнерів Програми з координаторами проектів від Виконавчого агентства ЄС з питань освіти, аудіовізуальних засобів і культури (ЕАСЕА).
У заході прияли участь близько 230 учасників з різних країн світу, з яких 20 – від України.
У 2019 році переможцями конкурсу Програми Еразмус+ Жан Моне Підтримка асоціацій стали дві громадські організації з України. ГО «Регіональний центр європейських освітньо-наукових ініціатив», яка у 2019 отримала співфінансування від ЄС на реалізацію проєкту «Європейський досвід формування системи продовольчої безпеки на засадах сталого розвитку сільськогосподарського землекористування», на заході представили координатор проєкту докторка економічних наук, професорка, завідувачка катедри економіки підприємств Миколаївського національного аграрного університету Олена Котикова та виконавець проєкту доктор економічних наук, доцент, професор катедри обліку та економічного аналізу Національного університету кораблебудування ім. адмірала Макарова Микола Бабич. 
Мета заходу – об’єднати координаторів проектів, обраних у рамках конкурсу пропозицій (EAC / A03 / 2018), членів команди виконавчого агентства Жана Моне та колег з Європейської комісії.
Команда Жан Моне Виконавчої агенції провела інформаційні сесії щодо операційних і фінансових аспектів діяльності з метою сприяння реалізації проєктів, особливостей поширення результатів проєкту, організувала двосторонні зустрічі з фінансовим та проєктним співробітником від ЄС, надала консультації з поточних питань.
Зустріч покликана сприяти синергії між бенефіціарами, дозволить налагодити мережу та забезпечити оперативний обмін інформацією для підтримання успішного рівня впровадження Програми ЄС Еразмус+ для українських стейкхолдерів.








Мітки:

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget