Проведення занять для здобувачів вищої освіти фахівцями практиками

19 листопада 2019 року заступником начальника управління, начальником відділу аналізу та прогнозування надходжень податків та зборів із фізичних осіб та єдиного внеску, управління податків і зборів з фізичних осіб ГУ ДПС у Миколаївській області Трофіменко Вікторією Василівною було проведено заняття для здобувачів вищої освіти ІV курсу спеціальності «Облік і оподаткування» із дисципліни «Облік і звітність в оподаткуванні» на тему: «Податкові аспекти створення власної справи».
Під час заняття здобувачі вищої освіти дізналися про типи підприємницької діяльності та їхні особливості у реєстрації, сплаті податків, поданні звітності та найму працівників. Покроково розглянули процес реєстрації ТОВ та ФОП, порівняли різні системи та групи оподаткування, розглянули процедури та документи, пов’язані із наймом працівників на підприємство, а також детально розглянули питання складання та подання звітності тощо.
Після закінчення лекції Трофіменко Вікторія Василівна відповіла на безліч запитань присутніх стосовно терміну, вартості та необхідних документів для реєстрації, відкриття рахунку новоствореного підприємства тощо.
Дякуємо шановній Вікторії Василівні за цікаве, змістовне та пізнавальне заняття і сподіваємося на подальшу співпрацю.




Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget