Свято Halloween

31 жовтня 2019 року кафедра іноземних провела цікавий захід, присвячений святу Halloween. У заході брали участь студенти І курсу всіх факультетів МНАУ. Було проведено конкурси на кращу композицію, презентацію, костюм, переклад вірша. У номінації «найкраща композиція до теми Halloween» отримали перемогу групи ГРС 1/1, ГРС 1/2 і А1/3; «краща презентація» – Бенько Ю. (Б 1/1), Берідзе С. (Ф 1/1), «найкращий костюм» - Цибулькіна А. (Б 1/1), Вознюк К. (Б 1/1).
Захід мав на меті ознайомити студентів з культурою та традиціями англомовних країн, підвищити рівень знання іноземної мови, а саме розвивати комунікативні навички студентів та розширити їх вокабулярій, дати змогу проявити свої творчі здібності.
Заняття пройшло в ігровій пізнавальній формі, де студенти, поділені на 3 групи, змагалися між собою у завданнях, присвячених святкуванню Halloween. Це дало змогу здобувачам вищої освіти розкритися та не боятися спілкуватися англійською мовою.
Під час проведення заходу були виступи студентів у святкових костюмах, що додало заняттю забарвлюючого ефекту.
Студенти, що брали участь у заході, отримали забавні сертифікати та солодкі подарунки, а також посмакували святковим тортом.
Згідно досвіду, такі заходи мотивують студентів до навчання іноземної мови та дають можливість розвивати комунікативні навички, що є дуже важливим у навчанні іноземної мови. А також здобувачі вищої освіти мають можливість зануритись у світ культури та традицій англомовних країн, що несе в собі країнознавчий аспект.

















Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget