Профорієнтаційна робота кафедри землеробства, геодезії та землеустрою

31 жовтня 2019 року відбулася екскурсія учнів ЗОШ Доманівського району до Миколаївського національного аграрного університету з метою одержання вичерпної інформації щодо вступної компанії 2020 року, умов навчання у Миколаївському НАУ та проживання у гуртожитках університету, спеціальностей та перспектив після випуску із університету.
Викладачами кафедри землеробства, геодезії та землеустрою було проведено майстер-клас «Експрес-тест із визначення pH та вологості ґрунту».
Учням було продемонстровано діагностичну систему ґрунту «4 в 1», яка  є унікальним компактним цифровим приладом, призначеним для вимірювання вологості, кислотності, температури і освітленості ґрунту. Даний прилад простий і легкий в експлуатації. Не потребує додаткових витрат – він поєднує в собі кілька приладів, що забезпечить підвищення ефективності врожаю з одиниці ґрунту за рахунок чіткого контролю параметрів ґрунту.
Щиро дякуємо всім учасникам цієї події!... А майбутнім абітурієнтам нагадуємо, що успішне майбутнє починається саме тут, тому обирайте Миколаївський національний аграрний університет.








факультет агротехнологій, кафедра землеробства, профорієнтаційна робота

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget