Профорієнтаційна робота кафедри виноградарства та плодоовочівництва

28 листопада 2019 року учні 9-11-их класів Червонодолинської ЗОШ Снігурівського району відвідали Миколаївський національний аграрний університет. У конференц-залі відповідальний секретар приймальної комісії розповів випускникам ЗОШ про умови вступу до Миколаївського НАУ у 2020 році. Відвідуючи навчальні корпуси університету, учні ознайомилися із навчально-науково-дослідною роботою більшості кафедр університету, були присутніми на лекційному та практичному заняттях студентів IV курсу факультету агротехнологій із визначення склоподібності зерна пшениці і рису. Науково-педагогічні працівники кафедри землеробства, геодезії та землеустрою провели для них майстер-клас «Експрес-тест із визначення рН та вологості ґрунту».
Відвідавши спортивну залу та музей університету учні були позитивно вражені здобутками студентів та науково-педагогічних працівників Миколаївського НАУ.
Багато із випускників Червонодолинської ЗОШ Снігурівського району виявили бажання наступного року вступати до Миколаївського НАУ.











кафедра виноградарства та плодоовочівництва, факультет агротехнологій, профорієнтаційна робота

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget