Кураторська година на тему «Світ захоплень»

4 листопада 2019 року студентами групи Т 1/2 факультету ТВППТСБ Миколаївського національного аграрного університету на чолі з куратором, асистентом кафедри птахівництва, якості та безпечності продукції Лютою І.М. було проведено відкриту кураторську годину на тему: «Світ моїх захоплень».
Актуальність даної теми важко переоцінити, адже хобі – це одна із значущих складових життя кожної людини. Кожен із нас має якісь уподобання, про щось мріє, прагне до чогось незвичайного, хоче проявити себе в чомусь, тому із задоволенням виконує ту чи іншу роботу. І дуже добре, якщо захоплення і мрії збігаються. 
Всі студенти групи Т 1/2 презентували свої вміння та продемонстрували їх присутнім. Виступи були різноманітними, що свідчить про широке коло захоплень наших студентів: футбол, волейбол, теніс, вітрильний спорт, легка атлетика, танці, пісні, вірші, фотографування тощо. 
Поділився своїм захопленням і декан факультету ТВППТСБ професор М.І. Гиль. Він розповів про своє хобі – дресирування собак, також показав фотокартку свого вихованця, його нагороди.
Ми пишаємося нашими студентами, адже вони мають безліч цілей і впевнено йдуть до їх досягнення.













Асистент кафедри птахівництва, якості 
та безпечності продукції Люта І.М.

факультет ТВППТСБ, кафедра птахівництва, кураторська година

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget