У Миколаївському НАУ розкривають можливості для своїх вступників

25 листопада 2019 року Миколаївський національний аграрний університет з дружнім візитом відвідали учні 11-х класів ЗЗСО №20 м. Миколаєва.
Під час екскурсії учні ознайомилися з історією розвитку аграрної освіти на півдні України у музеї університету «Становлення аграрної освіти на Миколаївщині»; з роботою навчальної лабораторії кафедри фінансів і кредиту «Навчальний банк».
Відповідальний секретар приймальної комісії Є.В. Баркарь ознайомив абітурієнтів з правилами вступу до ЗВО України та надав інформацію про можливості та переваги навчання на підготовчих курсах Миколаївського національного аграрного університету.
Шарін О.В. та Зінгаєва Н.Є. провели з учнями тренінги. Петренко Н.В. та Борисова-Ярига А.М. розповіли про можливості дозвілля та відпочинку для студентів університету, створені на факультеті культури та виховання.
Учні відвідали факультет менеджменту та обліково-фінансовий факультет, посмакували страви власного виробництва у їдальні Миколаївського національного аграрного університету.
Дякуємо директору школи Олені Вікторівні та класним керівникам Маріанні Станіславівні та Єлизаветі Петрівні за багаторічну плідну співпрацю з Миколаївським національним аграрним університетом.









Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget