Співпраця ЦПРП та факультету агротехнологій з підготовки плодоовочівників


З початку 2019 року розпочалася корисна, цікава та ефективна співпраця Центру з підготовки робітничих професій із факультетами Миколаївського національного аграрного університету. За досить невелику плату, без відриву від навчання, здобувачі вищої освіти МНАУ, мають змогу отримати робітничу професію, споріднену з їх спеціальністю.
На факультеті агротехнологій, 3 жовтня 2019 року, відбулося вручення Свідоцтв першим випускникам трьох груп з професійно-технічного навчання, які виконали навчальну програму в повному обсязі та успішно склали Державну кваліфікаційну атестацію. 74 здобувачі вищої освіти третього курсу отримали Свідоцтво про присвоєння робітничої професії «Плодоовочівник» державного зразка.
Ця подія стала результатом співпраці Центру з підготовки робітничих професій МНАУ, факультету агротехнологій МНАУ та Українського проєкту бізнес-розвитку плодоовочівництва, за рахунок якого було здійснено оплату 50% вартості навчання.
Привітали випускників ЦПРП МНАУ з цією подією Кошкін Д.Л., директор ІПО МНАУ, який відмітив високий рівень здійснення професійно-теоретичної та професійно-практичної підготовки слухачів, що стало можливим завдяки залученню професорсько-викладацького складу факультету агротехнологій, зокрема, доктора сільськогосподарських наук Самойленка М.О., кандидатів сільськогосподарських наук – Дудяка І.Д., Качанової Т.В., кандидатів біологічних наук – Нікончук Н.В., Миколайчук В.Г. та ін.
Дробітько А.В., декан факультету агротехнологій МНАУ, у своєму виступі відмітила, що тільки наполегливою працею можливо досягти успіху. Отримання робітничої професії, потребувало додаткових зусиль від студентів, але вони успішно впоралися з усіма завданнями, чим довели, що впевнено крокують до своєї мети.
«Робітнича професія суттєво підвищує шанси на працевлаштування», – наголосив декан факультету перепідготовки і підвищення кваліфікації Кузьома В.В. – «За ініціативою ректора Миколаївського національного аграрного університету В'ячеслава Сергійовича Шебаніна університет надає можливість кожному здобувачу вищої освіти отримати робітничу професію, а Український проєкт бізнес-розвитку плодоовочівництва таку ідею підтримав».
Купрієвич І.М., виконавчий директор БФ «Ласка», привітала випускників ЦПРП із отриманням ними робітничої професії, яка стане першою сходинкою у їхньому кар’єрному зростанні, та підкреслила, що проєкт робить все для покращення та розвитку навичок випускників університетів до рівня, що відповідає сучасним європейським професійним вимогам.
Бажаємо професійних успіхів нашим випускникам і щиро дякуємо факультету агротехнологій МНАУ та Українському проекту бізнес-розвитку плодоовочівництва за плідну співпрацю.









Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget