Профорієнтаційна робота серед учнів 11-х класів Веселинівського району Миколаївської області


01 жовтня 2019 року співробітники кафедри готельно-ресторанної справи та організації бізнесу Миколаївського національного аграрного університету провели профорієнтаційну роботу в загальноосвітніх школах Веселинівського району.
Вони відвідали опорний навчальний заклад Колосівську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів Веселинівської селищної ради Миколаївської області, Новосвітлівську та Подільську загальноосвітні школи І-ІІІ ступенів Веселинівської районної ради Миколаївської області.
Викладачі кафедри доцент Іваненко Т.Я. та доцент Кушнірук В.С. розповіли учням про здобутки Миколаївського національного аграрного університету, факультети університету, навчання за спеціальностями, форми та умови навчання студентів. Крім того, майбутніх випускників шкіл запросили взяти участь у Всеукраїнській олімпіаді Миколаївського НАУ для професійної орієнтації вступників з 8-ми предметів, що дає можливість отримати додатково до 20 балів за одним із конкурсних предметів при вступі до університету, краще підготуватися до ЗНО, вступити на навчання до Миколаївського НАУ за державним замовленням.
Також учні зацікавлено слухали інформацією щодо створення підготовчих 6-місячних курсів денної та заочної форм навчання на базі шкіл, які мають якісну підготовку до зовнішнього оцінювання якості освіти, про найнижчу їх вартість, безкоштовні пробні тестування, додаткові 10 балів при вступі до університету.
Багато випускників шкіл з цікавістю сприйняли інформацію та виявили бажання навчатися в Миколаївському національному аграрному університеті, зокрема з Колосівської ЗОШ (6 учнів), Новосвітлівської ЗОШ (6 учнів) та Подільської ЗОШ (6 учнів).
Дякуємо дирекціям Колосівської, Новоствітлівської та Подільської ЗОШ I-III ступенів Веселинівського району Миколаївської області за співпрацю із ректоратом Миколаївського національного аграрного університету!







Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget