Презентація Проекту Програми ЕРАЗМУС+ Жана Моне Підтримка асоціацій «Європейський досвід формування системи продовольчої безпеки на засадах сталого розвитку сільськогосподарського землекористування»


18 вересня в стінах Миколаївського національного аграрного університету відбулась презентація Проекту Програми ЕРАЗМУС+ «Європейський досвід формування системи продовольчої безпеки на засадах сталого розвитку сільськогосподарського землекористування» (611556-EPP-1-2019-1-UA-EPPJMO-SUPPA).
Цей проект був обраний для співфінансування ЄС в межах програми Erasmus+ SUPPA – Jean Monnet Associations. Реалізація проекту проходитиме з 2019 по 2022 рік.
Координатор проєкту – докторка економічних наук, професорка, завідувачка кафедри економіки підприємств Миколаївського національного аграрного університету Олена Котикова.
Напрям Жана Моне є окремим компонентом міжнародного виміру програми Еразмус+. Проект має на меті популяризацію кращих європейських практик з питань забезпечення продовольчої безпеки на засадах сталого розвитку аграрного сектору, що відповідає ЦСР2.
Цільовою аудиторією будуть студенти, аспіранти, викладачі, представники державних та місцевих органів влади, підприємств, установ, громадських організацій та зацікавлені особи. Проект сприятиме діалогу між академічним світом, політиками та широкою громадськістю у вирішенні проблем продовольчого забезпечення через запровадження кращих європейських практик.
Всього в 2019 році було подано 1315 проектних запитів, серед них профінансовано 285 проектів з усього світу, з них – 22 з України.

Вітаємо колег з високою оцінкою їхньої навчальної та наукової роботи та  бажаємо плідної і успішної реалізації усіх завдань Проекту!

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget