Проведення лекції провідним спеціалістом для здобувачів вищої освіти групи БТ3/1

08 жовтня 2019 р. відбулася лекція для здобувачів вищої освіти групи БТ3/1 на тему: «Санітарно-мікотоксикологічна оцінка якості кормів». Проводила лекцію завідувач хіміко-токсикологічного відділу Миколаївської регіональної державної лабораторії Держпродспоживслужби Житкова Валентина Костянтинівна.
    Під час лекції студенти ознайомилися з основними напрямами роботи хіміко-токсикологічного відділу лабораторії. Відділ особливу увагу звертає на дослідження зернових культур, кормів, харчових продуктів. Лабораторія оснащена сучасними приладами та сертифікована, що дає можливість проводити дослідження на високому рівні. Лекторка представила результати відділу, що викликало інтерес у студентів. Прозвучала інформація про органолептичні, токсикологічні, біологічні, мікологічні методи дослідження. Дані аналізи проводять відповідно до наявних Державних стандартів. 
    Лекція була корисною для здобувачів вищої освіти і викладачів кафедри зоогігієни та ветеринарії. Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю.





Доцент кафедри зоогігієни та ветеринарії 
Бондар А.О.

факультет ТВППТСБ, кафедра зоогігієни та ветеринарії

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget