Профорієнтаційна робота серед учнів та батьків шкіл м. Вознесенськ

19 вересня 2019 року викладачі кафедри птахівництва, якості та безпечності продукції факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва, стандартизації та біотехнології Миколаївського НАУ у складі завідувача кафедри Патрєвої Л.С., доцента Стародубця О.О. та асистента 
Лютої І.М. провели профорієнтаційну роботу серед випускників 10-11-х класів та їхніх батьків ЗОШ №3, 8, 10, ліцею «Інсайт», гімназії ім. Т.Шевченка та ЗОШ-інтернат «Обдарованність» м. Вознесенськ.
Учням і батькам випускників було надано інформацію про Миколаївський національний аграрний університет, який є лідером серед вищих навчальних закладів України в академічному рейтингу «Топ-200 Україна 2019» з-поміж закладів вищої освіти Миколаєва та Миколаївської області. 
Присутнім на зустрічах учням і батькам було надано інформацію про факультети університету, особливості навчання за різними спеціальностями, наукову та виховну роботу, побутові умови проживання і харчування студентів, можливості проходження виробничих практик за кордоном, навчання на військовій кафедрі здобувачів вищої освіти. Випускники та їхні батьки одержали інформацію щодо підготовчих курсів Миколаївського НАУ, про їхні переваги при вступі до університету. 
Всіх учнів було запрошено взяти участь у Всеукраїнській олімпіаді Миколаївського НАУ, що дасть можливість отримати додатково до 20 балів за одним із конкурсних предметів при вступі до університету, підвищить шанси абітурієнта вступити на навчання до Миколаївського НАУ за державним замовленням.
На батьківських зборах було розглянуто низку питань, пов’язаних  із безпекою проживання студентів у гуртожитках університету, можливостями вступу до університету за бюджетні кошти, відвідуванням університету з метою ознайомлення з умовами навчання в індивідуальному порядку.
Колектив кафедри щиро вдячний керівникам шкіл за підтримку. Сподіваймося на подальшу плідну співпрацю з Миколаївським національним аграрним університетом!








факультет ТВППТСБ, кафедра птахівництва, профорієнтаційна робота

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget