Обліково-фінансовий факультет зустрічає школярів

26 жовтня 2019 року в Миколаївському національному аграрному університеті було проведено День відкритих дверей. На заході були присутні випускники університету, які представили гостям свій шлях від студента до керівника підрозділу, підприємства, власного бізнесу. У межах проведення заходів науково-педагогічними працівниками обліково-фінансового факультету спільно зі здобувачами вищої освіти, представниками студентського самоврядування, було підготовлено тренінги й ігри-квести.
Для гостей було проведено презентацію освітніх програм й доведено до відома основну інформацію щодо особливостей підготовки бакалаврів з обліку і оподаткування, бакалаврів з фінансів, банківської справи та страхування. А також ознайомлено із можливостями практичної підготовки за кордоном з метою розширення знань й практичних навичок. Представлено інформацію щодо дуального навчання, а саме поєднання теоретичного навчання й практичної підготовки в умовах виробництва. Гості заходу були поінформовані, що в університеті використовуються різні сучасні підходи поєднання освіти, науки й виробництва, саме такий підхід дозволяє випускникам бути конкурентоспроможними на ринку праці. Вища освіта – є можливістю формування не лише знань й компетенцій, а й світогляду кожної особистості.
 Спілкування зі студентською молоддю обліково-фінансового факультету дозволило учням шкіл більше дізнатися про особливості спеціальностей, можливості отримання відповідних компетенцій, участь у культурно-мистецькій діяльності, спортивних заходах тощо. 
Подібний формат спілкування дозволяє молоді мати більше можливостей обрати свій фах за покликанням й визначитися із освітньою програмою, закладом вищої освіти. 
Дякуємо усім учасникам! Бажаємо усім Вам зробити правильний вибір! Мрійте – мрії збуваються!


Деканат обліково-фінансового факультету

обліково-фінансовий факультет, День відкритих дверей, профорієнтаційна робота

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget