Лайфхак кар’єрного успіху від Дмитра Голоблі (випускника МНАУ 2018 року)

Загальновідомою істиною є те, що престиж університету визначають саме його випускники, які своїми досягненнями доводять цінність отриманих в альма-матер знань та навичок. МНАУ пишається тисячами своїх випускників, які впродовж десятиліть прославляють його ім’я у світі. І неважливо, скільки років пройшло з моменту випуску, в Миколаївському національному аграрному університеті завжди відчинені двері для тих, хто обрав девізом свого життя мудрі слова: «Від світла знань – добробут на землі».
Ті, що «…стверджують його ім’я, поступ, розвиток і злет», як співається у відомому серцю кожного члена дружньої студентської та викладацької родини МНАУ гімні, щороку урочисто нагороджуються дипломами і… а далі починається доросле життя і щоденна праця задля добробуту власної країни. Нещодавно до стін рідного факультету менеджменту завітав випускник 2018 року, що отримав диплом магістра за спеціальністю 073 «Менеджмент», Дмитро Голобля і поділився із нами секретами досягнення успіху у професії.

Про кар’єру і перспективи

Дмитро Голобля після закінчення навчання працює за спеціальністю і є успішним менеджером із продажів у фірмі «СЕЛМ-агро», що присутня на ринку вже більше 25 років та займається поширенням запчастин для імпортної та вітчизняної сільськогосподарської техніки. На думку Дмитра, вітчизняний ринок праці потребує освічених та високо мотивованих молодих спеціалістів, що здатні якісно виконувати свою роботу та постійно розвиватись у професійній сфері. Дмитро зізнається, що, окрім менеджерських знань та навичок, що отримав в університеті, хотів би вступити на спеціальність «Агрономія» для того, щоб отримати додаткові компетентності та підвищити власну конкурентоспроможність на ринку праці. Крім того, Дмитро працює на власному фермерському господарстві, для ефективного управління яким застосовує досвід, отриманий у стінах рідного університету. На питання про подальші перспективи розвитку Дмитро відповів, що планує залишитись в Україні, оскільки бачить для себе можливість кар’єрного та особистісного зростання саме тут.

Побажання здобувачам вищої освіти МНАУ від Дмитра Голоблі

Згадуючи власні студентські роки, Дмитро наголосив, що саме вміння вчитися, сприймати важливу інформацію є вкрай важливим для успіху у майбутній професії. «Ніколи не знаєш, де саме тобі знадобиться та чи інша інформація, тому рекомендую комплексно вивчати дисципліни, що пропонуються здобувачам в університеті», - зазначив випускник. На думку Дмитра,  портрет затребуваного менеджера в агросфері виглядає наступним чином: «Працьовитий, комунікабельний, винахідливий, спраглий до нових знань та розвитку».
Миколаївський національний аграрний університет бажає Дмитру Голоблі подальших визначних звершень у кар’єрі та щастя в особистому житті. А колектив університету чекає на нові зустрічі! 



Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget