Відкрита кураторська година на тему: «Подорожуй Україною»

24 вересня 2019 р. відбулася відкрита кураторська година на тему: «Подорожуй Україною», яку підготували здобувачі вищої освіти групи В 2/1 факультету ТВППТСБ. 
Присутніми на кураторській годині були заступники декана факультету ТВППТСБ  з навчальної роботи Р.О. Трибрат, з виховної роботи О.І. Каратєєва, з наукової роботи О.О. Кравченко, завідувач кафедри зоогігієни та ветеринарії С.П. Кот.
Представлена презентація здобувачами вищої освіти групи В 2/1 Войденко Яною, Іващенко Юлією у якій прозвучала інформація про колоритну маленьку «Венецію» в Одеській області, про «африканську савану» в Херсонській області, про «куточок Японії» в Ужгороді, про «альпійські пейзажі  та  квітучі долини Нідерландів» в українських Карпатах, про «дух старої Європи» у Львові  тощо.
Як це не дивно, але на території України існує безліч місць, побувавши в яких, досвідчені мандрівники не відразу згадують, що знаходяться не в Африці, Італії, Нідерландах, Німеччині або іншій не менш цікавій країні. Тож, вирушайте в цікаву подорож Україною! 




Куратор  групи  В 2/1  Бондар А.О.




факультет ТВППТСБ, відкрите заняття, кураторська година, кафедра зоогігієни та ветеринарії

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget