Профорієнтаційна робота серед учнів Новогригорівської ЗОШ

13 вересня 2019 року доцент кафедри зоогігієни та ветеринарії факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва, стандартизації та біотехнології Миколаївського НАУ  Бондар А.О. і здобувач вищої освіти групи В 2/1 факультету ТВППТСБ Войденко Я.В. провели профорієнтаційну роботу серед випускників 11-го класу Новогригорівської загальноосвітньої школи I-III ступенів Вознесенської міської ради Миколаївської області.
Учням 11-го класу школи було представлено інформацію про факультети університету, навчання за спеціальностями, форми навчання, джерела фінансування, матеріально-технічну базу університету, практичну підготовку. До уваги аудиторії були представлені методичні рекомендації та поради вступникам до Миколаївського НАУ у 2020 р., інформація про учнівську олімпіаду (15.10. 2019 р.). 
Здобувач вищої освіти групи В2/1 факультету ТВППТСБ Войденко Я.В. надала інформацію щодо структури освітньої, наукової та виховної робіт, переваг та перспектив навчання, можливостей проходження виробничих практик за кордоном, навчання на військових кафедрах здобувачів вищої освіти, а також назвала одинадцять причин обрати навчання в Миколаївському національному аграрному університеті. 
Із директором школи Куценком Миколою Івановичем узгоджено дату проведення батьківських зборів (19.09.2019 р.), екскурсій для учнів випускних класів та їхніх батьків до Миколаївського національного аграрного університету (жовтень 2019 р.), обговорено питання можливості відкриття підготовчих курсів на базі школи.
Дякуємо дирекції Новогригорівської загальноосвітньої школи I-III ступенів Вознесенської міської ради Миколаївської області за співпрацю із ректоратом Миколаївського національного аграрного університету!






Доцент кафедри зоогігієни та ветеринарії 
Бондар А.О.




факультет ТВППТСБ, кафедра зоогігієни та ветеринарії, профорієнтаційна робота

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget