Тижневик: дізнайся про факультет – Обліково-фінансовий факультет

Обліково-фінансовий факультет навчально-наукового інституту економіки та управління Миколаївського національного аграрного університету готує фахівців з «Обліку і оподаткування» та «Фінансів, банківської справи та страхування» освітнього ступеня «Бакалавр» і «Магістр».
Обліковці та фінансисти хто ці фахівці?
Кмітливість, креативність та ініціативність – це базові складові фахівців, які працюють з економічною, у тому числі обліковою інформацією, обробляють її, узагальнюють з метою прийняття управлінських рішень. Спеціалісти, які розуміються у сфері політики, економіки, банківської справи, фінансів, знають все про конкурентів та, як фахівці, управляють грошовими потоками з метою збільшення капіталу. Їх першочерговий обов’язок – це вкладення грошей в інвестиції, нерухомість, попереднє оцінювання можливих прибутків та ризиків.
Обрана спеціальність дозволить поринути у цікавий світ економічних звершень, глобалізаційних процесів і явищ, основ мікро-, макроекономіки, світ філософії, соціології, інформаційних процесів й систем, фінансовий світ, світ міжнародних відносин, особливості управління витратами й прибутком суб’єктів ринку. Обрана спеціальність дозволить навчитися оцінювати й упереджати ризики, опанувати етапи організації облікової, фінансової, аналітичної роботи на окремих підприємствах, організаціях й установах, у тому числі у бюджетній й соціальній сферах.





Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget