Конференція у місті Ніш

Співробітники МНАУ взяли участь у конференції із програм мобільності Erasmus+ KA2 у місті Ніш (Сербія).
Нещодавно конференцію та другий круглий стіл із питань обговорення результатів мобільності науковців у рамках проєкту Erasmus+ Miletus у місті Ніш (Сербія) відвідали провідний фахівець НДЦ МСПЗ Карбашевський В. В. та старший лаборант кафедри економічної кібернетики і математичного моделювання та аспірант МНАУ Бурковська А. І.


У ході круглого столу аспірант Бурковська А. І. виступила із доповіддю щодо проблем відтоку висококваліфікованих кадрів із України, а також презентувала результати командної роботи щодо вирішення практичних завдань тренінгу з питань підтримки та розвитку академічної доброчесності науковців. Презентація аспіранта викликала жваве обговорення, у ході якого учасники конференції запропонували ідеї, які в подальшому можуть бути використані для вирішення проблемних питань, піднятих у ході круглого столу. 


Карбашевський В. В. взяв участь у засіданні адміністраторів проєкту Erasmus+ Miletus, де виступив щодо питань формування методологічних основ віртуальної/змішаної мобільності, а також незалежного оцінювання реалізації проекту. 


Мітки:

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget