Університет запрошує амбітну молодь!


Бажаєш оволодіти управлінськими навичками, необхідними для надання адміністративних послуг у публічній сфері та службовій діяльності в органах державної влади та місцевого самоврядування?
Тоді приходь до Миколаївського національного аграрного університету навчатися за спеціальністю 281 «Публічне управління та адміністрування»!
Освіта за цією спеціальністю – це унікальна можливість подальшого кар'єрного зростання для молодих фахівців, які хочуть працювати в органах державної влади та місцевого самоврядування.
Зокрема, випускники за ступенем вищої освіти «Магістр»  освітньої програми «Адміністративний менеджмент та корпоративне управління» можуть займати керівні посади в органах державного управління та місцевого самоврядування, громадських організаціях та професійних спілках, на підприємствах, установах та організаціях різних сфер діяльності.
Під час навчання у кожного здобувача вищої освіти є можливість професійної самореалізації завдяки: стажуванню в органах влади та органах місцевого самоврядування, участі у наукових конференціях, написанню магістерської роботи на замовлення органів влади з подальшим впровадженням у діяльність відповідних суб'єктів, можливості вступу до аспірантури університету.
Також у Миколаївському НАУ здійснюється магістерська підготовка за іншими освітньо-професійними програмами:  «Місцеве самоврядування та розвиток територіальної громади» та «Розвиток сільських територій».
Випускники Миколаївського НАУ за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування» отримують диплом державного зразка з додатком європейського зразка за такою кваліфікацією: «магістр управитель з адміністративної діяльності».
Тож, якщо ви амбітні та цілеспрямовані, мрієте зробити свій вагомий внесок у розвиток країни і систему державного управління, тоді ми запрошуємо вас на навчання саме за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування»!
Телефон приймальної комісії: (0512) 34-60-62, (068)155-38-21.
Сайт Миколаївського НАУ https://pk.mnau.edu.ua/magistracy

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget