Початок механіко-технологічної практики у здобувачів вищої освіти ІІ курсу спеціальності 208 «Агроінженерія» на базі ДП «Миколаївський бронетанковий завод»


З метою закріплення теоретичних знань із усіх розділів курсу «Матеріалознавство і технологія конструкційних матеріалів», формування та розвиток професійних умінь і навичок для прийняття самостійних рішень із відповідного напрямку діяльності фахівців спеціальності 208 «Агроінженерія» кафедра загальнотехнічних дисциплін щорічно співпрацює із ДП «Миколаївський бронетанковий завод». На базі цього підприємства проводиться навчальна практика, що передбачає отримання здобувачами вищої освіти ІІ курсу навичок роботи за профілем навчання (слюсар механоскладальних робіт). На заводі виконується капітальний ремонт танків, бронетранспортерів, розвідувально-дозорних машин, розробка броньованих санітарних машин та пересувних блокпостів.
18 червня 2019 року розпочато навчальну практику – механіко-технологічну. Під час проходження практики здобувачів вищої освіти поділено на робочі групи, що дає поштовх до різностороннього обговорення робочого процесу та здобутих вмінь.
Практичні навички роботи, отримані здобувачами вищої освіти в період проходження практики, є одним із важливих елементів підготовки фахівця інженера-механіка.
Тож, протягом навчальної практики здобувачі вищої освіти мають нагоду продемонструвати набуті за час навчання у закладі вищої освіти теоретичні знання і навички та здобути практичний досвід на виробництві.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget