Миколаївський національний аграрний університет перший в «Топ-200 Україна 2019»

Миколаївський національний аграрний університет посів перше місце в академічному рейтингу закладів вищої освіти України «Топ-200 Україна 2019» серед закладів вищої освіти Миколаєва та Миколаївської області. Центр міжнародних проєктів «Євроосвіта», в партнерстві з міжнародною групою експертів IREG Observatory on Academic Ranking and Excellence, представив новий рейтинг 2019 року.
Як зазначають укладачі рейтингу, при ранжуванні закладів вищої освіти експерти брали до уваги сучасні тенденції розвитку університетів, напрацьовані міжнародною Конференцією IREG 2019 «Академічні рейтинги: виклики і проблеми для вищої освіти», яка цього року проходила в Університеті Болоньї 8-10 травня 2019 року.
Однією із головних тенденцій в цьогорічному ранжуванні університетів залишалося знаходження балансу між створенням нових, критичних знань, результатів досліджень та інновацій і практичною трансформацією цих напрацювань в розвиток сучасного суспільства, що в повному обсязі накопичує та розширює Миколаївський національний аграрний університет.
Таким чином, Миколаївський національний аграрний університет посів почесне перше місце у Миколаївській області, а в загальному списку українських вишів 46 місце з 200 учасників.
ІІ місце по області зайняв Чорноморський національний університет
ім. Петра Могили, а в загальному списку українських закладів вищої освіти 70 місце.
Національний університет кораблебудування ім. адмірала Макарова посів третє місце в області, в загальному списку українських ЗВО 90, на четвертому місці опинився Миколаївський національний університет імені В. О. Сухомлинського, в загальному списку українських закладів вищої освіти - 100 місце з 200 учасників.
Слід також зазначить, що серед аграрних університетів України Миколаївський національний аграрний університет другий.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget