День практичної підготовки здобувачів вищої освіти спеціальності «Менеджмент»

12 червня 2019 року для 46 здобувачів вищої освіти факультету менеджменту Миколаївського національного аграрного університету було проведено виїзний день практичної підготовки «Організація збуту продукції» на базі Національного наукового центру «Інститут виноградарства і виноробства ім. В. Є. Таїрова». Захід відбувся в межах співпраці та за фінансової підтримки Українського проекту бізнес-розвитку плодоовочівництва (UHBDP).
Національний науковий центр «Інститут виноградарства і виноробства ім. В. Є. Таїрова» – провідний науково-дослідний заклад в галузі виноградарства в Україні. Його діяльність розпочато у 1905 році зі створення першої у державі наукової дослідної станції. Засновником станції був видатний фахівець у галузі виноградарства та виноробства – Василь Єгорович Таїров.
Інститут виноградарства і виноробства ім. В. Є. Таїрова займається виведенням та збереженням найкращих сортів та клонів винограду з високим ступенем адаптації до місцевих умов, розробкою сучасних ресурсозберігаючих технології виробництва сертифікованого посадкового матеріалу винограду, проведенням техніко-економічних розрахунків закладання виноградників, комплексною ампелоекологічною оцінкою територій, моніторингом стану насаджень винограду, вдосконаленням виноградарської техніки, виробництвом біопалива та БАДів.
Для здобувачів вищої освіти було проведено історичний огляд становлення та розвитку Національного наукового центру «Інститут виноградарства і виноробства ім. В. Є. Таїрова» із відвідуванням музею та бібліотеки раритетних видань. Студентська молодь мала змогу побачити лабораторію з проведення аналізу якості продукції, ознайомитися з методикою проведення досліджень генетичних ресурсів та молекулярно-генетичного поліморфізму Vitis vinifera для покращення генетичного потенціалу сортів і клонів винограду, дізнатися про різновиди сортового складу винограду селекції Національного наукового центру та надбанням світової селекції.
Важливою ланкою функціонування Національного наукового центру «Інститут виноградарства і виноробства ім. В. Є. Таїрова» є забезпечення ефективності системи управління збутовою діяльністю, налагодженням взаємодії між виробниками, посередниками і кінцевими покупцями продукції виноградарства та виноробства.
Науковці Національного наукового центру «Інститут виноградарства і виноробства ім. В. Є. Таїрова» привітно запрошували долучитися науково-педагогічних працівників Миколаївського національного аграрного університету до налагодження партнерських стосунків у освітній, науковій та виробничій діяльності.
Щиро дякуємо за проведений захід ректорові університету, академіку В’ячеславу Шебаніну та заступнику менеджера Українського проекту бізнес-розвитку плодоовочівництва Володимиру Терновському.
Від світла знань – добробут на землі!























Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget