Первинна акредитаційна експертиза МОН України на факультеті менеджменту

У Миколаївському  національному аграрному університеті  на факультеті менеджменту з  27 травня  по 29 травня 2019 року, згідно  з наказом Міністерства освіти і науки України  від 16.05.2019 року № 617-л, здійснювала роботу експертна комісія з акредитації  освітньо-професійної програми «Менеджмент» у галузі знань 07 «Управління та адміністрування» спеціальності  073 «Менеджмент» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти.
До складу комісії увійшли  – голова комісії  доктор економічних наук, професор кафедри менеджменту Уманського національного університету садівництва Новак Інна Миколаївна та кандидат економічних наук, доцент кафедри публічного управління та адміністрування ДВНЗ «Херсонський державний аграрний університет» Губа Марина Ігорівна.
 Перевіривши наявність та достовірність документів, що забезпечують правові основи діяльності, експертна комісія зазначає, що Миколаївський національний  аграрний університет має в повному обсязі оригінали установчих документів, що відповідають вимогам акредитації, юридичні підстави для здійснення освітньої діяльності за освітньо-професійною програмою «Менеджмент» у галузі знань 07 «Управління та адміністрування» спеціальності  073 «Менеджмент» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти.
Під час проведення експертизи члени комісії поспілкувалися із завідувачем випускової кафедри менеджменту та маркетингу  Клочаном В’ячеславом  Васильовичем та дізналися про особливості організації освітнього процесу, перевірили навчально-методичне забезпечення спеціальності та звернули увагу на науково-дослідну роботу здобувачів вищої освіти  та викладачів.
Для оцінювання якості знань, набутих здобувачами вищої освіти під час навчання, та з метою перевірки об’єктивності даних самоаналізу оцінки залишкових знань було проведено комплексні контрольні роботи. Під час проведення комплексних контрольних робіт (акредитаційна експертиза) експерти поспілкувалися зі здобувачами вищої освіти освітнього ступня  «Бакалавр» та побажали їм гідно продемонструвати рівень підготовки.
 Здійснений експертною комісією аналіз результатів виконання комплексних контрольних робіт дозволив зробити висновки, що здобувачі вищої освіти добре засвоїли програмний матеріал, продемонстрували достатній рівень теоретичних знань і практичних навичок в передбаченому освітньою програмою обсязі та вміють самостійно вирішувати практичні й теоретичні  питання.
Під час проведення експертизи освітньої діяльності відбулася зустріч експертів із деканом факультету менеджменту, доктором економічних наук, професором Шебаніною Оленою В’ячеславівною.
 За результатами проведеної первинної акредитаційної експертизи акредитаційна комісія МОН України рекомендує акредитувати у Миколаївському національному аграрному університеті освітньо-професійну програму «Менеджмент» у галузі знань 07 «Управління та адміністрування» зі спеціальності 073 «Менеджмент» з ліцензованим обсягом прийому 220 осіб (150 осіб за денною формою навчання, 70 осіб – за заочною) за першим (бакалаврським) рівнем вищої освіти.





факультет менеджменту, кафедра менеджменту та маркетингу

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget