Історична подія – вручення дипломів на факультеті ТВППТСБ!

4 червня 2019 року на факультеті технології виробництва і переробки продукції тваринництва, стандартизації і біотехнології відбулася історична подія за період існування факультету. Вперше було вручено дипломи випускникам факультету ступеня вищої освіти «Магістр» освітньої спеціальності 204-«ТВППТ» освітньо-наукової програми підготовки денної форми навчання.
Цього року дипломи отримали 11 науковців, з них 3 – із відзнакою. З вітальною промовою до випускників звернувся перший проректор Миколаївського національного аграрного університету професор Бабенко Дмитро Володимирович, який привітав усіх із успішним завершенням навчання та здобуттям повної вищої освіти. Декан факультету ТВППТСБ професор Гиль Михайло Іванович під час своєї промови зазначив, що протягом навчання в університеті випускники продемонстрували не лише високу успішність в опануванні навчальних дисциплін, але і активну організаторську, наукову та суспільну діяльність. Завідувачі випускових кафедр та заступники декана факультету тепло і сердечно привітали випускників та побажали їм зайняти гідне місце в житті, берегти землю та шану до праці й власної професії, а здобутий диплом нехай приносить задоволення та кар'єрне зростання. 
У свою чергу, випускники висловили слова вдячності та поваги всім науково-педагогічним працівникам, батькам, рідним, які впродовж 6,5 років не тільки навчали, а й допомагали добрим словом та порадою. Вони побажали колективу Миколаївського НАУ професійного процвітання, натхнення, розумних і наполегливих студентів.
Дякуємо вихованцям художньо-мистецького центру «Експромт» та їхньому керівнику Борисовій-Яризі Аліні Миколаївні за музичний подарунок та теплі слова які надійшли на адресу випускників та їхніх батьків.
Вітаємо випускників і сподіваємося, що дипломи, які вони отримали – це старт у щасливе та успішне майбутнє!
















Деканат факультету ТВППТСБ

факультет ТВППТСБ, вручення дипломів

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget