Тандем освіти і виробництва – запорука успіху майбутніх фахівців!

З метою покращення якості підготовки майбутніх фахівців 14 травня 2019 року кафедрою обліку і оподаткування було організовано проведення заняття в умовах виробництва на філії кафедри. Кандидат економічних наук, старший викладач кафедри обліку і оподаткування Костирко А.Г. разом із здобувачами вищої освіти обліково-фінансового факультету академічної групи Б 3/1 відвідали ТОВ «Миколаївський хлібзавод №1».
На території хлібзаводу здобувачів вищої освіти привітно зустріли відповідальні особи підприємства. У актовій залі відбулося знайомство з історією підприємства, його здобутками, конкурентними перевагами та місією.
Здобувачі вищої освіти мали змогу ознайомитися із усіма етапами виготовлення хлібобулочних виробів: від замішування тіста до відвантаження продукції у торгівельну мережу. Також було представлено асортимент продукції підприємства.
Майбутніх бухгалтерів ознайомили із технологією виробництва, статтями витрат, напрямами реалізації продукції. Заняття в умовах виробництва дають змогу здобувачам вищої освіти поглибити і закріпити теоретичні знання, які вони отримали у навчальних аудиторіях, формувати професійну відповідальність. Окрім пізнавальної частини заняття була і «смачна», під час якої здобувачів вищої освіти пригостили запашним хлібом і духмяними булочками.
Висловлюємо щиру вдячність адміністрації ТОВ «Миколаївський хлібзавод №1» та бажаємо успіхів і процвітання!







Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget