Он-лайн лекція з професійної етики для здобувачів вищої освіти кафедри обліку і оподаткування

Враховуючи вимоги сьогодення та з метою підготовки висококваліфікованих фахівців, Миколаївський національний аграрний університет приділяє велику увагу питанням інтеграції «освіта – наука – виробництво», що відображається впровадженням сучасних ІТ-технологій в освітній процес. Це дозволяє вирішити проблему підготовки фахівців, здатних ефективно працювати в умовах внутрішньої та міжнародної конкуренції, поєднувати високу культуру та глибокі фундаментальні знання з умінням працювати у колективі, приймати рішення організаційного плану та брати на себе відповідальність на різних рівнях професійної діяльності.
Результатом співпраці МНАУ з іншими ЗВО України у контексті інформатизації суспільства та інноваційних методів навчання здобувачів вищої освіти є проведення вченими-обліковцями он-лайн лекцій з облікових дисциплін через Інтернет в режимі реального часу.
Так, 2 травня 2019 року на запрошення кафедри обліку і оподаткування Чижевська Людмила Віталіївна, доктор економічних наук, професор, професор кафедри обліку і аудиту Житомирського державного технологічного університету, академік Академії економічних наук України, голова Житомирського територіального відділення громадської професійної бухгалтерської організації Федерації професійних бухгалтерів та аудиторів України, сертифікований аудитор України провела лекцію на тему «Професійна етика бухгалтера у бізнесі».
Під час лекції були детально розглянуті питання застосування кодексу професійної етики, можливі загрози дотримання кодексу професійної етики та практичні ситуації щодо застосування кодексу професійної етики бухгалтера.
Здобувачі вищої освіти та науково-педагогічні працівники обліково-фінансового факультету вдячні Чижевській Людмилі Віталіївні за змістовну лекцію та професійні відповіді на запитання.









Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget