Здобувачі вищої освіти МНАУ взяли участь у Всеукраїнській студентській олімпіаді з дисципліни «Хімія»

17-19 квітня переможці першого етапу олімпіади з дисципліни «Хімія» Миколаївського національного аграрного університету Рижков Ігор, Рубан Сергій (факультет агротехнологій) та Малишева Яна (факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва, стандартизації та біотехнології) під керівництвом к.т.н., старшого викладача кафедри ґрунтознавства та агрохімії Качук Дар’ї Сергіївни завітали до Національного університету біоресурсів і природокористування України.
Олімпіада складалася із дистанційного (2-4 квітня), теоретичного (18 квітня) та практичного (19 квітня) турів. У змаганнях взяли участь 106 студентів із 35 провідних закладів вищої освіти України. Вони приїхали з усіх куточків нашої країни. До НУБіП завітали студенти зі Львова, Харкова, Дніпра, Чернівців, Одеси, Запоріжжя, Умані, Житомира, Білої Церкви, Рівного, Івано-Франківська, Шостки, Тернополя, Миколаєва, Херсона, Сум, Чернігова, Черкас, Сєверодонецька і Кривого Рогу.
17 квітня відбулася реєстрація всіх учасників Олімпіади. З урахуванням обсягів хімічної підготовки передбачався розподіл олімпійців за чотирма секціями.
Другий день очної частини Олімпіади розпочався з боротьби у теоретичному турі. Суть цих змагань полягала у розв’язанні багаторівневих хімічних задач та складанні рівнянь хімічних реакцій.
Пообіді учасникам і гостям представили цікаве хімічне шоу.
Третього дня олімпійці змагалися у вирішенні експериментальних завдань, демонструючи свої навички і уміння аналізувати розчини різних речовин. Оцінювали знання і вміння учасників професійне журі.
Наші «хіміки» гідно представили МНАУ на Олімпіаді. Рижкова Ігоря за результатами трьох турів нагороджено грамотою за нестандартний підхід до вирішення практичного завдання. Малишеву Яну журі відзначило за краще виконання хімічного експерименту. 
Бажаємо нашим олімпійцям не зупинятися на досягнутому і пам’ятати, що їхній успіх залежатиме від щоденної праці, докладених зусиль та наполегливості!










факультет агротехнологій, факультет ТВППТСБ, Всеукраїнська студентська олімпіада

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget