Ювілейний Х Регіональний науковий семінар «Форми існування грошей»

22 травня 2019 р. кафедрою фінансів, банківської справи та страхування Миколаївського НАУ було проведено ювілейний Х Регіональний науковий семінар «Форми існування грошей», в якому взяли участь здобувачі вищої освіти Миколаївського НАУ, ЧНУ ім. Петра Могили, Технолого-економічного коледжу Миколаївського НАУ. 
У межах семінару було вшановано пам’ять українського громадсько-політичного діяча, ученого-економіста, кооператора і педагога, голови Ради Міністрів УНР – Бориса Миколайовича Мартоса, з нагоди 140-річчя з дня його народження. 
Крім того, було підбито підсумки Обласного симпозіуму молодих фінансистів серед учнів загальноосвітніх шкіл Миколаївської області.
Відкрила науковий семінар декан обліково-фінансового факультету, д-р екон. наук, професор Миколаївського НАУ Вишневська Ольга Миколаївна, яка привітала учасників та наголосила на особливостях розвитку криптовалюти в умовах сьогодення. До участі в семінарі було подано 34 заявки, з яких відібрано до виступу доповіді 4 учасників, з-поміж яких:
1. Костерчук Катерина Андріївна (здобувач вищої освіти ІІІ курсу спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» Миколаївського національного аграрного університету) – «Використання пластикових грошей у провідних країнах світу».
2. Грезент Валентина Віталіївна (здобувач освіти ІІІ курсу спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» Технолого-економічного коледжу Миколаївського національного аграрного університету) – «Найдивніші гроші світу».
3. Дробот Мар’яна Дмитрівна (здобувач вищої освіти IV курсу ЧНУ ім. Петра Могили) – «Криптовалюта як замінник грошам».
4. Таран Мар’яна Дмитрівна (здобувач вищої освіти ІІІ курсу спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» Миколаївського національного аграрного університету) – «Криптовалюта – мейнстрім сучасного фінансового ринку».
Історію життєвого шляху видатного українського громадсько-політичного діяча, ученого-економіста, кооператора і педагога, голови Ради Міністрів УНР – Бориса Миколайовича Мартоса висвітлила здобувач групи Ф 2/1 Каблуча Юлія.
Наприкінці семінару було підбито підсумки Обласного симпозіуму молодих фінансистів серед учнів загальноосвітніх шкіл Миколаївської області. За результатами рецензування творчих робіт (науково-публіцистичного нарису, науково-публіцистичного відео та науково-публіцистичної презентації) було визначено наступних переможців:
у номінації «Науково-публіцистичний нарис» І місце здобула Валерія Косенко (учениця 11-го класу ЗОШ №1 ім. Олега Ольжича Корабельного району) та Поліна Жайворонок (учениця 10-го класу ЗОШ №1 ім. Олега Ольжича Корабельного району);
у номінації «Науково-публіцистичне відео» І місце виборола Валерія Стройнова (учениця 11-го класу ЗОШ №40 Корабельного району);
у номінації «Науково-публіцистична презентація» І місце отримала Олександра Кирлейза (учениця 11-го класу ЗОШ №40 Корабельного району).
    Пізнавальною була вікторина, де учасники мали змогу дізнатися про цікаві факти щодо тенденцій та перспектив розвитку різних форм грошей, а також отримати цінні подарунки за правильні відповіді. 
    Великий інтерес викликали унікальні колекції, представлені кафедрою фінансів, банківської справи та страхування та здобувачами вищої освіти обліково-фінансового факультету Миколаївського НАУ.
Дякуємо всім учасникам і гостям семінару за участь та сподіваємося на подальшу співпрацю!
















обліково-фінансовий факультет, кафедра фінансів, регіональний семінар

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget