Свято Останнього дзвоника в закладах середньої освіти Врадіївського району

На порозі жаркого літа у школах відзначають свято, у якому поєднуються радість і хвилювання – Останній дзвоник. 
24.05.2019 року викладачі кафедри економіки підприємств факультету менеджменту відвідали урочисте свято Останнього дзвоника в закладах середньої освіти Врадіївського району: Врадіївській ЗЗСО І-ІІІ ступенів № 1, Новопавлівській ЗЗСО І-ІІІ ступенів, Нововасилівській ЗЗСО І-ІІІ ступенів, Адамівській ЗЗСО І-ІІІ ступенів. Цей день особливий для учнів, батьків та педагогів, та найбільше – для випускників. Для них цей дзвоник справді є останнім. Залишаються позаду шкільні роки – найбільш безтурботна та щаслива пора життя, сповнена мрій та сміливих планів. Вони вирушають у самостійне доросле життя. 
Бажаємо всім випускникам, щоб цей шлях був щасливий, сповнений гарними подіями і здобутками. Бажаємо їм зробити правильний вибір і вирушити тією дорогою, яка допоможе освоїти улюблену і потрібну професію, обійти всі невдачі, перешкоди і придбати ті блага, яких вони прагнунь зараз, адже від цього залежить їхнє майбутнє. Віримо, що вони реалізують власні здібності, таланти, побудують власну успішну долю, будуть гідними творцями свого життя і справжніми патріотами своєї країни! Бажаємо їм впевненості у власних силах, невичерпного завзяття та здійснення всіх мрій. 
Особливу подяку висловлюємо директорам та всім педагогам шкіл за співпрацю і за те, що вклали у своїх вихованців душу, серце і знання! Своєю любов'ю та невтомною працею допомагали пізнавати світ, прищеплювали найвищі моральні цінності.
Щастя всім, добра, міцного здоров’я та успіхів!















кафедра економіки підприємств, факультет менеджменту, профорієнтаційна робота

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget