Профорієнтаційна робота кафедри ГГТБ

13 травня 2019 року співробітниками кафедри генетики, годівлі тварин та біотехнології разом із учасниками культурно-мистецького центру «Експромт» на базі будинку культури села Мигія було організовано зустріч із випускниками Мигійської ЗОШ, здобувачами вищої освіти 4 курсу Мигійського коледжу Миколаївського НАУ, батьками, вчителями та викладачами.
Із вітальним словом виступила та ознайомила учнів із університетом і його матеріально-технічною базою, факультетами, спеціальностями і правилами їхнього вибору заступник декана з виховної роботи факультету ТВППТСБ, доцент Олена Іванівна Каратєєва, яка зазначила: «Навчально-виховний процес в університеті спрямовано на формування активної життєвої позиції, високоморальних рис, професійних якостей та соціальної активності майбутнього фахівця».
Також, Олена Іванівна розповіла про переваги навчання в Миколаївському НАУ, перспективи працевлаштування, реалізації своїх здібностей і талантів, самореалізації особистісного потенціалу.
Технічний секретар приймальної комісії Миколаївського НАУ Савченко Ірина Миколаївна пояснила учням та батькам про умови вступу до Миколаївського НАУ, наявність бюджетних місць, перелік предметів, необхідних для складання ЗНО, підготовчі курси тощо.
Після офіційної частини зустрічі учнів школи та коледжу привітали учасники культурно-мистецького центру «Експромт».
Висловлюємо щиру подяку за гостинний прийом, організацію заходу, тісну і багаторічну співпрацю директорові Мигійського коледжу Олександрові Петровичу Тофану і завідувачу відділення Технології виробництва Мигійського коледжу Вікторії Валентинівні Чумак. Дякуємо за організацію культурного відпочинку і створення гарного святкового настрою учасникам культурно-мистецького центру «Експромт» та його художньому керівнику Аліні Миколаївні Борисовій-Яризі.










Заступник декана факультету ТВППТСБ 
з ВР доцент О.І. Каратєєва

факультет ТВППТСБ, кафедра ГГТБ, профорієнтаційна робота

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget