Поєднуючи теорію з практикою

14 травня відбулося виїзне практичне заняття з дисципліни «Сталий розвиток суспільства» на базі Галицинівської сільської територіальної громади Вітовського району Миколаївської області. 
Разом із викладачами О.В. Довгаль, І.М. Лесік, Н.В. Потриваєвою, Н.В. Бобровською магістранти груп Б 5/1 та Ф 5/1 зустрілися із головою громади І.В. Назаром, активістами місцевого самоврядування. Під час перебування студенти відвідали місцеву школу, бібліотеку, сільську амбулаторію, а також на конкретних прикладах ознайомилися із практикою співпраці громади за Програмою ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду».
У найближчих планах – проведення двох лекційних занять координатором Програми ПРООН в Миколаївській області Т.І. Гвоздь, присвячених підготовці проектів та їх просуванню для отримання грантів від міжнародних організацій.
Студенти і викладачі висловлюють подяку організаторам цього цікавого заходу і впевненість в тому, що набуті практичні навички будуть корисними в їхній майбутній фаховій діяльності.




кафедра економічної теорії і суспільних наук, виїзне заняття, сталий розвиток сільських територій,

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget