ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Лісове господарство»

З 22 по 24 травня 2019 року команда Миколаївського національного аграрного університету брала участь у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Лісове господарство», який проводився на базі Житомирського національного агроекологічного університету.
Відповідно до програми, конкурси розпочалися відразу ж у перший день з практичного туру, де студенти визначали зразки рослин за пагонами у безлистому та облисняному стані, деревиною, насінням дерев та кущів, визначали таксацію лісових насаджень та окремих дерев. Теоретичний тур складався із 100 тестових питань із лісівництва, лісової таксації, озеленення, дендрології. 
У теоретичному турі Киндилевич Валентина отримала грамоту за найкращі результати із озеленення населених місць. За результатами трьох турів Ресутова Закіє та Кіона Ольга отримали дипломи ІІІ ступеня.
Крім обов’язкової конкурсної програми учасники Олімпіади ознайомилися з історичними місцями древнього Житомира, відвідали Національний ботанічний сад імені М. М. Гришка НАН України в м. Києві, де в цей час проходили виставки ботанічної ілюстрації, ірисів та фіалок. Але найвагомішим здобутком учасників Олімпіади стали нові знайомства та враження від спілкування.
Вітаємо переможців Олімпіади і бажаємо їм подальших творчих та наукових звершень!














Всеукраїнська студентська олімпіада, факультет агротехнологій

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget