«Профі-Старт: стань успішним!» на факультеті агротехнологій МНАУ

2 квітня 2019 року викладачі факультету агротехнологій провели заняття в межах програми роботи Школи вибору професії «Профі-Старт: стань успішним!» для учнів випускних класів ЗОШ № 46 міста Миколаєва.
Так, старший викладач Іскакова О.Ш. та асистент Задорожній Ю.В. кафедри землеробства, геодезії та землеустрою разом зі студентами IV курсу напряму підготовки 6.080101 «Геодезія та землеустрій» виступили з темою: «Сучасні підходи до ефективного використання земель несільськогосподарського призначення та зйомка території». Під час заняття учням була представлена студентська наукова робота на тему «Раціональне використання земель», надана інформація про методи і способи геодезичних зйомок та їхнє призначення. Учням наочно продемонстрували роботу оптичного теодоліту та електронного тахеометра з наступною обробкою результатів зйомки за допомогою програми Geodetic Information System.
Асистент Чернова А.В. кафедри рослинництва та садово-паркового господарства зі студентами IV курсу спеціальності 201 «Агрономія» Лесік О., Котрус М., Трушик Г. провели майстер-клас з виготовлення флораріумів. Учні проявили зацікавленість до творчої роботи та отримали виготовлені флораріуми у подарунок.
Асистент кафедри ґрунтознавства та агрохімії Ісаєва В.В. провела майстер-клас із визначення вмісту вітамінів в овочах та фруктах.
Доцент кафедри виноградарства та плодоовочівництва Федорчук В.Г. провела тренінг з теми: «Технологія вирощування та переробки сафлору красильного. Дегустація олії».













Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget