Практичні заняття в умовах виробництва у ТОВ "Миколаївський Хлібзавод №1"

Традицією для кафедри обліку і оподаткування МНАУ є проведення навчальних занять студентів в умовах виробництва. Філіями навчальних баз є не тільки аграрні, а і підприємства інших галузей економіки. Нещодавно практичні заняття з дисциплін "Фінансовий облік в галузях економіки" та "Звітність підприємств" для студентів 4 курсу напряму підготовки "Облік і аудит" пройшли на базі ТОВ "Миколаївський Хлібзавод №1" - одному з провідних підприємств Миколаєва з виробництва хлібобулочних виробів.



Студенти ознайомилися із технологією виробництва хліба, умовами праці й вимогами санітарної гігієни до працівників. Особлива увага була приділена особливостям організації бухгалтерського обліку на хлібзаводі. Здобувачі отримали можливість поставити запитання про умови виготовлення, зберігання і транспортування хліба, про проблеми сьогодення та перспективи розвитку підприємства.



Дякуємо керівництву та співробітникам ТОВ "Миколаївський Хлібзавод №1" за співпрацю та активну участь у професійній підготовці майбутніх бухгалтерів.


Кафедра обліку і оподаткування

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget