Зустріч із менеджером компанії «Агроф’южн»

09.04.2019 року відбулася зустріч студентів ІІІ курсу факультету агротехнологій із менеджером із розвитку персоналу компанії «Агроф’южн» Катериною Писаренко. Вона розповіла про українську вертикально-інтегровану групу компаній Агроф’южн, зокрема про те, що вони вирощують та переробляють томати для виробників соків, кетчупів та томатних соусів в усьому світі. Компанії «Агроф’южн» розташовані на півдні України в традиційному томатному регіоні, і забезпечують всі цикли виробничої діяльності: висівання насіння, вирощування розсади в теплицях, культивування томатів і переробка їх у високоякісну томатну пасту «Інагротм».
Їхній лозунг: «Якість томатної пасти «Інагротм» починається з насіння томатів». Саме тому вони повністю контролюють процес: від вирощування розсади в теплицях до збирання томатів на полі. Вони вирощують органічні та звичайні томати на 30 000 га зрошуваних полів на півдні України. Дотримуючись сівозміни, забезпечуючи цілодобову технічну підтримку, агрономічний та логістичний контроль, вони збирають томати в найкращий час для того, щоб зберегти запах і смак свіжих томатів для томатної пасти «Інагротм».
«Агроф’южн» – міжнародно визнаний виробник та постачальник томатних продуктів. Своєю діяльністю вони підвищують якість життя людей, зберігаючи корисні та поживні властивості томатів у наших продуктах.
Катерина Писаренко запросила студентів в групу компаній «Агроф’южн» для проходження технологічних практик.



факультет агротехнологій, зустріч

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget