Проведення ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Якість, стандартизація та сертифікація»

Згідно з наказом Міністерства освіти і науки України від 28.11.2018 р. № 1313 «Про проведення Всеукраїнської студентської олімпіади у 2018/2019 навчальному році» на базі Національного університету біоресурсів і природокористування України з 17 по 19 квітня 2019 року студентами освітньої спеціальності 152 - «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка» факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва, стандартизації та біотехнології Миколаївського національного аграрного університету Євгенієм Купріним і Юлією Колінько у супроводі доцента кафедри птахівництва, якості та безпечності продукції Олексієм Стародубцем взято участь у ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Якість, стандартизація та сертифікація». 
 

Відкриття Олімпіади розпочалось з привітання ректора НУБіП України Станіслава Ніколаєнка,
 
та декана факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК Лариса Баль-Прилипко, і як зазначила декан, участь в олімпіаді взяли 18 закладів вищої освіти, які здійснюють підготовку фахівців з якості, стандартизації та сертифікації в Україні. Упродовж двох днів запеклої боротьби 52 студенти із 18 ЗВО виборювали нагороди. 
 
Після завершення проведення завдань, в яких кожен учасник – вже переможець, адже став кращим у внутрішньовузівських змаганнях, відбулося нагородження переможців, декан Лариса Баль-Прилипко назвала імена переможців чесної і безкомпромісної боротьби та вручила їм відзнаки. 
 
Загалом, в індивідуальному заліку перше місце посів студент Національного університету біоресурсів і природокористування України Роман Зінченко, друге місце розділили студентка Одеської державної академії технічного регулювання та якості Тетяна Шевченко та студентка Національного університету "Львівська політехніка" Олена Гавриш, а третє – студент Миколаївського національного аграрного університету Євгеній Купрін, студентка Національного університету харчових технологій Вікторія Калмазан та студентка Таврійського державного агротехнологічного університету Діана Бартиш. 
Вітаємо нашого Євгенія Купріна з перемогою та бажаємо подальших успіхів.
 
Всім переможцям від компанії Де Ла Марк – виробника екологічної побутової хімії, були вручені святкові набори косметичних засобів.
Також, у межах програми проведення олімпіади було організовано екскурсію в Українську лабораторію якості і безпеки продукції АПК НУБіП України, де було представлено потужну лабораторну базу для досліджень безпечності та якості харчової продукції, зазначено основні направлення роботи та багато іншого. Це викликало неабияку зацікавленість учасників олімпіади та безліч запитань щодо якості продукції, яку вони споживають.
 


Також було відвідано ботанічний сад, кафедри бджільництва та конярства НУБіП України, де представлено основні досягнення університету.







факультет ТВППТСБ, Всеукраїнська студентська олімпіада, кафедра птахівництва

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget