День Землі на обліково-фінансовому факультеті

22 квітня 2019 року на обліково-фінансовому факультеті проведено семінар до Всесвітнього Дня Землі. Всесвітній День Землі – свято єднання народів планети у справі захисту навколишнього середовища і збереження тих багатств і природних ресурсів, якими наділила нас природа. Вперше День Землі офіційно відзначено у 1970 році, а з’явився він як громадська ініціатива. 
Це є свято чистої води, землі і повітря, яке має на меті об’єднати людей планети для захисту навколишнього природного середовища, привернути увагу до екологічних проблем планети. Цей День є нагадуванням про екологічні катастрофи, день коли кожна людина має можливість замислитися над тим, що вона може зробити для розв’язання екологічних проблем. Це День глобальної солідарності людей, це заклик до дій в ім’я збереження миру і життя на планеті, збереження суспільства й культури, довкілля. Дзвін Миру проголошує «Хай живе загальний мир у всьому світі!». Практична реалізація заходів має тісний зв'язок із ініційованими ООН Глобальними Цілями сталого розвитку.
У заході, який вже став традиційним, взяли участь науково-педагогічні працівники й здобувачі вищої освіти обліково-фінансового факультету. Студенти підготували виступи, які були присвячені збереженню планети й зниження рівня викидів, які провокують зростання температури й загострення екологічних ризиків для усіх держав й регіонів світу. Було проведено дискусію щодо можливостей запровадження заходів відповідно до ратифікованих Глобальних Цілей сталого розвитку.
Цей день надає можливість донести нові знання, сформувати нові ідеї, визначити екологічні пріоритети й підвищити екологічну свідомість кожного. Тільки за участі кожного із нас ми зможемо зберегти довкілля, сферу існування Людства.






Деканат обліково-фінансового факультету

обліково-фінансовий факультет, виховна робота

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget