Агроосвіта майбутнього!

Миколаївський національний аграрний університет гостинно зустрічає представників факультету аграрного менеджменту НУБіП України. Сьогодні здобувачі вищої освіти факультету менеджменту дізналися як досягти успіху в агробізнесі завдяки новітній магістерській програмі «Агрокебети», яку презентувала кандидат економічних наук, доцент Ковтун Олена Анатоліївна. Навчання буде проходити на базі факультету аграрного менеджменту НУБіП. Лектор розповіла про можливості та унікальність даної програми, зокрема про менторський супровід кожного учасника програми. Здобувачі вищої освіти мають змогу проходити практику в найбільш успішних підприємствах та отримувати знання від «зірок бізнесу» (BAYER, IMMER GROUP, CYGNET AGROCOMPANY).
Здобувачі вищої освіти дізналися про асоціацію провідних агропромислових компаній України «Український клуб аграрного бізнесу» (УКАБ), яка об'єднує понад 100 агрокомпаній та постачальників сільгоспресурсів, націлених на подальший розвиток вітчизняного агробізнесу.
А Ви хочете успішно орієнтуватися в інструментах менеджменту та управлінні бізнес-процесами? Ми – за агроосвіту майбутнього! Приєднуйтесь до нашої потужної команди факультету менеджменту Миколаївського національного аграрного університету.



факультет менеджменту, відкрита лекція

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget