Випускники Олександрівської ЗОШ Вознесенського району завітали до МНАУ

Викладачами кафедри зоогігієни та ветеринарії було організовано екскурсію для учнів 10-11-их класів Олександрівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Вознесенського району до Миколаївського національного аграрного університету. Їх цікавило, за якими спеціальностями можна навчатися в університеті, матеріально-технічна база, оснащення навчальних аудиторій та лабораторій, умови проживання в гуртожитку, предмети для проходження ЗНО, необхідні для вступу на обрані спеціальності, можливості працевлаштування після навчання тощо.
Перед учнями виступили декан факультету довузівської підготовки І.М. Марценюк та заступник відповідального секретаря приймальної комісії С.О. Горбач, які розповіли про особливості вступної кампанії 2019 року та відповіли на запитання. Було вручено грамоту за активну участь в конкурсі творчих робіт «Розбудовуємо Україну, готуємося до європейського майбутнього»  Д.С. Блінській.
 Учні із зацікавленням ознайомилися із навчальними корпусами, умовами навчання здобувачів вищої освіти Миколаївського національного аграрного університету. 
Бажаємо учням Олександрівської ЗОШ успішно скласти ЗНО 2019 року та запрошуємо вступати до МНАУ. 




кафедра зоогігієни та ветеринарії, профорієнтаційна робота

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget