Секційне засідання «Плодоовочівництво та виноградарство»

На високому науково-методичному рівні відбулося засідання секції «Плодоовочівництво та виноградарство» 31-ої студентської науково-теоретичної конференції «Участь молоді у розбудові агропромислового комплексу країни». 20 студентів IV курсу та магістри I і II курсів факультету агротехнологій підготували тези та виступили на конференції з доповідями, розкривши питання щодо агротехніки вирощування плодових, ягідних, овочевих культур; зберігання та переробки плодів цих культур.
Під час підбиття підсумків засідання студентської науково-теоретичної конференції голова секції «Плодоовочівництво та виноградарство» доцент І.Д. Дудяк відмітив плідну наукову роботу студентів під керівництвом науково-педагогічних працівників факультету та назвав кращі доповіді, зокрема: «Особливості виробництва оливкової олії» (доповідач Остапенко О.Д., група А 4/1, І місце), «Особливості виробництва томатної пасти» (доповідач Цой Н.Г., група А 4/1, ІІ місце) та «Особливості вирощування часнику озимого в умовах Березанського району Миколаївської області» (доповідач Ткаченко А.М., група А 4/1, ІІІ місце).
Доцент Н.В. Нікончук виступила з клопотанням розглянути на засіданні кафедри виноградарства та плодоовочівництва питання щодо можливості звільнити вказаних студентів від складання екзамену з «ТЗППР», при цьому в заліковій книжці студента поставити оцінку «Відмінно». 





факультет агротехнологій, кафедра виноградарства та плодоовочівництва, науково-теоретична конференція

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget