Екскурсія для учнів 9-11-их класів закладів середньої освіти Снігурівки

19 березня 2019 року науково-педагогічними працівниками кафедри виноградарства та плодоовочівництва було організовано екскурсію для учнів 9-11-их класів Снігурівських ЗОШ І-ІІІ ступенів до Миколаївського національного аграрного університету та Технолого-економічного коледжу МНАУ. Мета екскурсії: ознайомлення зі спеціальностями університету та коледжу, матеріально-технічною базою, оснащенням навчальних аудиторій та навчально-наукових лабораторій, умовами проживання студентів у гуртожитку, предметами для складання ЗНО, необхідними документи для вступу на обрані спеціальності та можливостями працевлаштування після завершення навчання тощо.
Перед учнями виступили декан факультету довузівської підготовки Ігор Михайлович Марценюк, заступник директора Технолого-економічного коледжу Людмила Леонідівна Сідлецька, які розповіли про особливості вступної кампанії 2019 року та відповіли на поставлені запитання. Декан факультету агротехнологій Антоніна Вікторівна Дробітько та завідувачі кафедр факультету ознайомили учнів із методикою проведення аудиторних занять та науковою роботою студентів.
НПП факультету агротехнологій університету побажали випускникам Снігурівських ЗОШ І-ІІІ ступенів успішно скласти ЗНО 2019 року та запросили до вступу в Миколаївський національний аграрний університет та Технолого-економічний коледж МНАУ.




















факультет агротехнологій, кафедра виноградарства та плодоовочівництва, профорієнтаційна робота

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget