Академічна мобільність

Згідно з договором про співпрацю Миколаївського національного аграрного університету із Таврійським державним агротехнологічним університетом та на підставі рішення конкурсних комісій з відбору студентів для участі в програмах академічної мобільності, для навчання в МНАУ було направлено студентів ТДАУ факультету агротехнологій та екології Нєжнову Галину Сергіївну та механіко-технологічного факультету Пінжаєву Лілю Серверовну з 18 березня по 22 березня 2019 року. 
До ТДАУ на навчання поїхали студенти МНАУ, зокрема студент факультету агротехнологій Свістельник Юрій та студент інженерно-енергетичного факультету Васильєв Олександр.
Наших гостей привітно зустрів ректор МНАУ академік Шебанін В’ячеслав Сергійович. Під час спілкування з ректором студенти обговорили питання освітнього процесу, виробничої практики та впровадження дуальної освіти в університетах.
Під час навчання здобувачі вищої освіти будуть не тільки відвідувати лекції та практичні заняття, а й ознайомляться із матеріально-технічною базою, візьмуть участь у студентській науковій конференції та культурному житті університету та міста.




факультет агротехнологій, академічна мобільність, інженерно-енергетичний факультет

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget